Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Chodítka

Bébé Confort Kamino poetic black chodítko

Bébé Confort Kamino poetic black chodítko

Ověřený zákazník Dětské kočárky Anonym

Přidáno: 3. května 2012

(naposledy upraveno 3. května 2012)

Zakoupeno v Dětské kočárky

• Plně splňuje naše požadavky

Alexis Baby Mix auto 205N/G/B modro-zelené chodítko

Alexis Baby Mix auto 205N/G/B modro-zelené chodítko

Ověřený zákazník eAndílek.cz Anonym

Přidáno: 27. dubna 2012

Zakoupeno v eAndílek.cz

Doporučuje produkt
  • chodítko má zarážku proti padnutí ze schodů, hrací pultík, který se dá odtsranit a vznikne jídelní pultík

Zboží bych dále doporučila
Jsem s ním spokojena

Ověřený zákazník bomba-ceny.cz Anonym

Přidáno: 26. dubna 2012

Zakoupeno v bomba-ceny.cz

Doporučuje produkt
  • krasne a funkcni choditko. nasa mala si hned tak nejakou hracku neoblibi, ale s choditkem si hraje od prvni chvile

choditko doporucuji. je lehounke, ale i tak se zda byt bezpecne. dite skvele zabavi.

Studo Wood vozík chodítko

Studo Wood vozík chodítko

Ověřený zákazník KASA.cz Evita

Přidáno: 9. dubna 2012

Zakoupeno v KASA.cz

Doporučuje produkt
  • paradni vozitko pro deti

Nas synek ma 2 roky a krasne se s tim vyhraje. Sklada kostky a vozi je po byte. Kdyz se dohraje vse da zpet a odveze si to do pokojicku. Doporucuji vsem rodicum.

Ověřený zákazník Nunýnek Tereza Pavlickova

Přidáno: 3. dubna 2012

Zakoupeno v Nunýnek

• výborná věcička
  • zatím o žádném proti nevím, to ukáže asi čas

spokojenost, není co dodat :)

Fisher-price hudební chodítko

Fisher-price hudební chodítko

Magda Magda

Přidáno: 28. března 2012

Doporučuje produkt
  • plno barev, světel, příjemná melodie
  • 2stupně nastavení hlasitost
  • nastavení hraní při chůzi či naopak jen při mačkání
  • lehké, hezké
  • jsme spokojeni
  • výborný na motoriku
  • nedá se zatáčet
  • občas, když se chce malý postavit tak ujede
  • když si chce stoupnout opačně - od hrací strany, chodítko se převrací

výborně si s ním zahraje sám
líbí se nám

Hasbro playskool chodítko a odstrkovadlo

Hasbro playskool chodítko a odstrkovadlo

Anonym Anonym

Přidáno: 10. března 2012

Nedoporučuje produkt
  • pěkné barevné
  • na plovoucí podlaze celkem k ničemu, jako chodítko ujíždělo a jako odstrkovadlo vubec nejede

vyřešili jsme to šnurkou a malou po bytě tahali

Ověřený zákazník FUN KIDS iveta

Přidáno: 5. března 2012

Zakoupeno v FUN KIDS

• kolečká s gumou
  • nezatáčí do stran

Pogumovaná kolečka jsou výhodná hlavně při rozjezdu a na kluzkých podlahách drží stopu. Při chůzi hraje příjemná hudba. Doporučuji ho všem ostatním.

Koník Rody skákací zvířátko - červená

Ověřený zákazník Nunýnek Soňa M.

Přidáno: 27. února 2012

Zakoupeno v Nunýnek

Doporučuje produkt
  • nosnost 200kg, lehce nestabilní nožky nutí dítko držet balanc, když se s malým válíme po zemi, mám Rodyho pod hlavou jako super podhlavník, takže je využitý prakticky pořád :)
  • jako na gymnastické míče a podobné věci se na koníka lepí prach a chloupky z koberce například, ale to je dáno materiálem

určitě dobrý kup, žádná čínská napodobenina vyrobená z kdo ví čeho (malý si každou chvíli strčí Rodyho ouško do pusinky) a hlavně spousta zábavy při hopsání!

Ověřený zákazník Baby Goods Olszarová

Přidáno: 25. února 2012

Zakoupeno v Baby Goods

Doporučuje produkt
  • Výborné aktivity pro dítě, které pochopí a baví jej
  • Barevnost a zvuky dítě lákají ke hře a zabaví
  • Rozvíjí dětské myšlení a pohyb
  • Chodítko není tak stabilní jak jsem očekávala. I při "uzamčení" koleček se při tlačení dítětem sune rychle dopředu, takže pokud dítě ještě samo nedrží spolehlivě rovnováhu, může snadno spadnout, jelikož je chodítko rychlejší než jeho nejisté nožky.

Chodítko je moc fajn, dítě motivuje, vybízí k různým aktivitám a pohybu. Jen bych očekávala větší stabilitu, jelikož to má být chodítko - tedy také s účelem učení se chůzi... Moje zkušenost je taková, že pro chůzi je vhodné až dítě již téměř chodí s jistotou samo... jinak se s chodítkem bojí, jelikož mu ujíždí a ono muže snadno spadnout. Nedoporučovala bych vůbec do 1 roku.

xKlara xKlara

Přidáno: 21. února 2012

(naposledy upraveno 21. února 2012)

• Barvičky
  • Hudba je příjemná a zajímavá, dá se vypnout
  • Jde zabrzdit.
  • Dítě stále něco po půli roce nachází, co ho zajímá
  • Masivní plast
  • Nehraje, pokud dítě vloží kostičku do správně tvarovaného otvoru, jen když to hodí do velkého kulatého.
  • Ti zelení červíci, na vytahování, jsou špatně uchopitelné i pro dospělého.

Hračku jsem vybírala kvůli motorickému rozvoji dítěte. Mohla by být druhá sada kostiček, protože zaručeně nějakou nenajdete:-)
Dítě to zajímá a to je hlavní, spojili jsme vkládací hračku s chodítkem, které nakonec nepoužívala, ale občas do toho strčí a pak to hraje.
Do hračky se dají vhodit bohužel i jiné předměty jako příbor či tužky a pak to dá docela práci to vydloubat.
Mrzí mne, že nehrají otvory na hvězdičku, trojúhelník a kytičku, určitě by to dítě motivovalo víc.
Cena nebyla vysoká cca 600Kč a tak si myslím, že cena odpovídá kvalitě a možnostem hračky.

Little Tikes aktivní chodítko

Little Tikes aktivní chodítko

Ověřený zákazník Multihracky.cz Anonym

Přidáno: 19. února 2012

Zakoupeno v Multihracky.cz

Nedoporučuje produkt
  • Jednoduchá manipulace, dobrá cena
  • Zatím jsem nic neshledala

S chodítkem jsem spokojena, má zajímavé doplňky které děti zaujmou.
Určitě ho doporučuji!

Cam Maggiolino chodítko

Cam Maggiolino chodítko

Ověřený zákazník Nejbaby Renata Ludviková

Přidáno: 17. února 2012

Zakoupeno v Nejbaby

Doporučuje produkt
  • bezpečné hravé pohodlné pro dítě zajímavé
  • více melodií

jo fajn

Pavla Pavla

Přidáno: 16. února 2012

• Hezký design
  • cena
  • multifunkční
  • -nelze opětovně rozebrat a složit do krabice
  • -kolečka se točí pouze směrem dopředu, pokud dítě tlačí chodítko pozpátku, dojde ke stržení a poškození mechanizmu koleček a chodítko již při chůzi směrem dopředu nehraje a necvaká !!!!
  • -chodítko celkově klouže po hladkých podlahách

Myslím si, že chodítko je vcelku pěkné, za dobrou cenu, ale mělo by mít funkci pohybu koleček jak dopředu, tak dozadu (couvání ),takto je pro dítě velice lehce zničitelné (vzhledem k věkové kategorii dítěte, u které se toto chodítko používá-zkoumání věcí atd).

Fisher-price aktivní chodítko

Fisher-price aktivní chodítko

Ověřený zákazník LEGENIO Anonym

Přidáno: 28. ledna 2012

Zakoupeno v LEGENIO

Doporučuje produkt
  • Kvalita plastu,funguje i jako hračka.
  • Snad jen,že nejsou kolečka více vsunuty do přední části chodítka,bojím se , že o ně bude vnučka zakopávat.Nebo ta zadní kolečka měla jít více do šířky.A to nemluvím o tom,že by ho používalo batole,kterému opravdu chutná.Má vnučka je drobná , zatím se občas přidrží na pár sekund , tak nevím,uvidíme ,až začne opravdu chodit .

Jinak bych asi doporučila

Doporucuji

Anonym Anonym

Přidáno: 12. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • hezký a příjemný vzhled hračky, dobrá stabilita, více možností využití, lehkost, panenka je z příjemného materiálu
  • na dlažbě a lině se kočárek rozjede, nejlepší je jezdit po koberci který kočárek brzdí

Dorá hračka pro děti které se učí chodit, kočárek dodá dítěti jistotu, dcera dostala v necelých devíti měsících kdy stále chěla chodit za ruce, asi čtrnáct dní jí trvalo než pochopila princip chodítka, poté s kočárkem chodila neustále. Dodal jí jistotu a během měsíce a půl se naučila chodit sama. U nás využíván i když už dcera chodí.

Cam Bubu C chodítko

Cam Bubu C chodítko

Ověřený zákazník Nejbaby Anonym

Přidáno: 7. ledna 2012

Zakoupeno v Nejbaby

Doporučuje produkt
  • výrobek maximálně splnil to,co jsem očekávala,i cena za chodítko je velmi přijatelná
  • nevýhodu bych spatřovala,že nedodávají 2 kolečka navíc,po nákupu jsme malé oddělali zadní kolečka, která jsou přizpůsobena jako brzda proti sjetí ze schodů,ty my nemáme,takže jsme chodítku dokoupili a dodali otočná kolečka i dozadu a malá se velmi rychle v chodítku,, zabydlela'',fajn je výškové nastavení,protože je větší,než ostatní miminka,tak jsme výšku už upravovali

za sebe jsem spokojena s chodítkem a malá taky

Ověřený zákazník bomba-ceny.cz HANKA

Přidáno: 26. prosince 2011

Zakoupeno v bomba-ceny.cz

JE TO 100% LEPSI JAK CHODITKO DO KTEREHO DATE DITE AT SE UCI CHODIT

Ověřený zákazník Aukro.cz Daniel

Přidáno: 25. prosince 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

Doporučuje produkt
  • Nastavitelná výška, zvuk při pohybu + rychlost zvuku při určité rychlosti pohybu, světélka, pogumovaná kolečka
  • -

Vybrali jsme kvůli značce, udělali sme skvělý tah. Kvalitní zpracování, silné plasty, lehce umyvatelný. Kolečka jsou pogumovaná, takže bez problému drží stopu na kluzkých plochách (plovoučka, lino, dlažba). Při rozjezdu se rozezní příjemná nepronikavá hudba, která nezačne hned provokovat rodiče, navíc čím rychleji se pohybuje, tím rychleji hraje, bliká různými barvami, prostě maximálně zaujme pozornost dítěte. Náš klučina chodítko viděl, hned si k němu stoupnul a v devíti měsících neváhal a sám si šlapal, ještě aby to umělo zatáčet a bylo by to nej :-)) Z chodítka jsme nadšení, kluk z něho má radost a my radost z kluka, že s tuto pomůckou se pohybuje pouze po dvou. Rozhodně koupi doporučuji všem ostatním.

Zobrazuji 1 - 20 ze 135 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...7