Nejnovější recenze ze sekce Dětská chodítka
- Odepínací panel
- Možnost přepnutí na hudbu či slova
- Aretace koleček
- Vcelku stabilní
- Možnost přepnutí hlasitosti
- Na zadních kolečkách je silikonový proužek, což je super na podlahy. Ale k tak ujíždí pokud se o něj dítě vyloženě opírá.
- Na podlahách klouže víc, než by bylo nutné i s aretací koleček
Určitě nelituji. Interaktivní všemi směry. Malá po chvilce pochopila co s tím dělat. Dokáže se o něj sama zvednout a chodítko se s ní nepřevrátí, což hodnotím jako velké plus. Možnost přepnout na hudební či mluvenou verzi tlačítek. Po plouvoučce nebo vinylu trochu ujíždí, ale to se dá čekat. Na zadních kolečkách jsou gumové proužky, které to trochu brzdí-to je super. Snadná montáž/demontáž. Dvě nastavitné hranice hlasitosti. Koupila bych znovu bez váhání.
Hezký design, možnost kreativního využití, kvalitní materiál
Syn je velice spokojeny. Je mu 7 mesicu a vazi uz 9 kg. Pro me je to uleva vzhledem k jeho vaze. V choditku se posouva kam chce a blazene se usmiva :-) Pouzivame ho i jako jidelni stolecek, zatim. Houpacku si moc neoblibil, ale jinak spokojenost.
- Tento výrobek doporučuji ,stoprocentně splńuje svůj účel a je pro dítě bezpečný.
Spokojenost
perfekt
skvělé
spokojeni.;)
- Kvalitní zpracování
- Kvalitní zvuk
Velmi kvalitně zpracováno, vynikající zvuk, mnoho tlačítek, točítek a funkcí, po minutě nečinnosti se samo uspí, baterie byly součástí balení, kolečka se dají zabrzdit.
Skládá se z mnoha dílů,které dítě jednoduše vyndává
- Super
- moc hezké a praktické
Na jedné hračce byla samolepka, kterou samozřejmě malá hned ocucala, tak jsem ji musela sundat a hraci autíčko má zespodu šroubky, což mi taky nepřijde vhodné pro děti. Ale lze ho upevnit k pultíku, tak jsou schované. Chodítko by mohlo mít nižší první polohu. Jinak je hezké a autíčko má spoustu melodií, které ani nejsou moc hlučné.
- Jedina vyhoda a duvod proc jsem zakoupila toto choditko jsou pogumovana zadni kolecka, tudis neujizdi.
- Nekvalitni, mekke plasty
- Hracky jsou jen nasazovaci a pri trochu prudsim pohybu vypadavaji
- Neobsahuje baterie
- Kvalita hracek je hrozna
- Zadni kolecka jsou moc blizko u sebe a dite se o ne ukopava nozickou
Bohuzel jako jedine ma pogumovana kolecka. Jinak bych ho nekoupila. Kvalitna zpracovani je pomerne tragicka. Dala jsem na recenze a zakoupila toto choditko. Priste radeji overenou znacku Fisher-Price, kde je kvalita nekde jinde.
- Choditko je kvalitni , lehke, zajimave pro dite - pultik, vsechny 4 funkce jsou super
Vypada to dobře..
Mame kratkou dobu...
Syna hry i pohyb v chodítku baví, při správně nastavené výšce je to i bezpečné, že se sám nedostane ven a nemůže spadnout, trošku nevýhoda je nasazení bezpečnostních špalíků, otvory byly částečně ucpané zbytky plastu po lisování a ne každý má doma vrtačku. Celkově jsme ale spokojeni, za tu cenu je to ideální volba, zvlášť pro aktivní děti.
- Uhrmanova
Pěkné barvy
- Zboží odpovídá obrazku i popisu
- Hraje a bliká
- Hezká barevná kombinace
- Snad jenom cena
- Kolečka se otáčejí velmi ztěžka neplní tedy funkci pomocného chodítka
- Hned se ulomilo zmizitko na tabulce
- A vypadává madlo
- I takhle levne je to šunt
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »