Nejnovější recenze ze sekce Dětská chodítka
- Chodítko je velmi pěkné. Splnilo naše očekávání. Obě holčičky jsou z nich nadšené.
Ano
- Chodítko je pěkné a neničí dítěti kyčle jako ty klasické, kam se dítě posadí.
- Nestabilní.
Moje dcera se na kolínkách pověsila na chodítko z přední strany (kam se vhazují kuličky), ztratila rovnováhu a spadla na záda a chodítko strhla na sebe.
Vtech aktivní růžová
Přidáno: 9. listopadu 2015
(naposledy upraveno 9. listopadu 2015)
Zakoupeno v štěstí-zdraví.cz
- Moc se nam libi,male je z nej taky nadsena,bohuzel je jen v anglictine,ale i tak to vynahradi keho funkce je tam toho tolik ,ze si s nim vyhraju i ja :-D
- Je velmi stabilni a i plast je kvalitni,neni to zadny klump
- Krásné provedení
- Kvalitní výrobek
- Mnoho zajímavých aktivit pro dítě
U nás má toto chodítko velký úspěch :). Ikdyž ho dítě ještě nepoužívá k prvním krůčkum, je na něm spousta kroutítek a blbinek, se kterými si děti mohou hrát. Naše děti s ním velice rádi chodili a tak jim to pomáhalo cvičit chůzi. Je to velice kvalitní výrobek, který u nás přežil tři velice živé děti v podstatě bez úhony :). Velice doporučuji
- vynikající,, mám radost s dárku,,
mám to pro svojí vnučku a jsem spokojená
Chicco activity bílá
Přidáno: 12. října 2015
(naposledy upraveno 12. října 2015)
Zakoupeno v Dětská lehátka
- jede i presto, ze zadni kolecka jsou zabrzdena, ditko, co neumi chodit opira se na to celou vahou a jemu to ujizdi :-( ma jen jednu melodii
- dobrá cena,chodítko+houpačka+židlička se stolečkem
- zatím nic
doporučuji
- jezdí do všech směrů
- má nastavitelnou výšku sedátka
- hrací pult lze i vyndat a položit tam třeba misku se svačinkou
- kvalitní zpracování
- opěradlo měkoučké
- je moc hezké
dítko se na chvilku zabaví a my rodiče se nemusíme pořád strachovat, že někde upadne (třeba když utíráme zadeček staršímu dítku, nebo chystáme svačinky apod.)
- dobře se pohybuje všemi směry
- je polohovatelné co se týká výšky
jsme spokojeni
Produkt se mi líbil, snad vydrží, i když je převážně plastový. Příliš zkušeností s ním zatím nemám.
- lehké
- snadno sestavitelné
- při najetí na nohu se Vám plast zakousne do chodidla autu
Dobrý
Hezké, hraje, dětem se líbí
- hezké, bezpečné, účelné
doporučeno
- Hezke barvy, hrajici panel,vysoka operka...
- Vic hudeb.zvuku a barevne svetilka (blika pouze cervene)
Za ty penize vcelku ok,pouzivame kratko:-)
- stabilita chodítka
- poměrně vysoká cena
Originální zboží, které nejsou v nabídkách časté
- kvalitní zboží
- přijatelná cena
velká nabídka zboží
možnost výběru z domova
rychlé vyřízení objednávky
- jednoduchá montáž
- chodítko je z lehkého materiálu, takže se dá lehce přenášet
Chodítko je hezky barevné,takže se líbí i batolatům,dobře se v něm dítě pohybuje, má i hrací půltik, takže v něm dítě vydrží i delší dobu bez jiné zábavy a vašeho zájmu. Skvělá věc pro unavené maminky,určitě tento produkt doporučuji.
- 3 polohy
- snad jen zvuky mi připomínají střelné zbraně, pro děti by se spíš hodilo něco jiného
za mě bych doporučila
- koupil jsem za 1350.
- zadní kolečka mají brzdu a když si prcek sedne tak se nikam nehne. a to ho nebaví.
zbytečně drahé téměř nepoužitelne
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »