Nejnovější recenze ze sekce Dětská chodítka
Podruhé jsem vracel výrobek.Bud přišla krabice roztrháná a zmuchlaná.A podruhé
nefungoval interaktivní klíčenka.Takže hrůza.
Hrůza.Podruhé jsem objednal.A pokaždé nějakej problém.Po domluvě operátora Alzy.Ohledně kompenzace,tak to se nikdo neozval.
- zatím vše OK
Výrobek splňuje požadavky. Funguje jak má.
Ok...
Je velice stabilní. Zatím nebyl žádný karambol. Vnučka (1 rok) nadšená a snad ještě větší radost má 4-letý vnuk.
Namluveno velmi srozumitelně. Jen jsem nepřišla, zda se dá zvuk trošku ztlumit.
- pro děti zábavné, multifunkční
Bomimi Tomi Coffee
Přidáno: 30. července 2023
(naposledy upraveno 30. července 2023)
Zakoupeno v MALL.CZ
Pěkná hnědá barva, hrací pultík, skvělé sezení
Ovladač vypadává z úchytů na straně chodítka
- Krásně barevné,tlačítka velká a pro malé děti supr.
- vnuk spokojen
- jednoducha instalace
- vzhled
- Supr pro děti již od 7 měsíců díky nastavení výšky a pohodli
- Vše, jak je uvedeno v hodnocení.
- price
- music box is loud
- the back wheels are fixed in one direction
it's ok for the price but the wheels on the back not moving to all directions is a bad thing.
- Vybíráno dle testu jako nejkvalitnější chodítko pro děti. A opravdu hodnocení nezklamalo. Kvalitní plast, ale ostatní součásti, snadno sestavitelné, vše funguje tak, jak má. Chodítko má dvě polohy, lehce z něj uděláte houpátko, hezké zvukové i světelné efekty na hracím pultu, hračky vnuka velmi baví = naprostá spokojenost, všem doporučuji.
- Krásné chodítko
- Skvělé i jako dekorace a úložné místo na hračky
- Krasne choditko pro prvni krucky,doporucuji,velmi prijemny vzhled,roztomile ocicka pohybujici se,vsem doporucuji
V zaplave vyberu choditek,jsme zvolili tohle roztomile,netradicni choditko a je to skvela volba,pro cerstve rocniho synka splnil ocekavani,doporucuji vsem detem,budou cupitat raz dva,drzatko je polohovaci,jsme nadseni.
Perfektní produkt
- radost dítěte
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »