Nejnovější recenze ze sekce Dětská chodítka
Krásně barevné, spoustu zábavy pro prťata
pro malé děti, skvělá hračka
- stabilní
- hodně hracích prvků
Stabilní, kvalitně vyrobené chodítko. Syn si s hracími prvky hraje zatím více, jelikož zatím jen obchází nábytek, takže pro nás hlavně využita hrací deska.
- Náš miláček to v tom běhá po celém obýváku.
Prvně jsme váhali...všude píši,jak je to nezdravé,nevhodné, tohle choditko. Ale museli jsme našeho mrňouse (8m) pořád,ale fakt pořád jistit u veškerého nábytku. Jak zjistil,ze může stát, nechce jinak.
Tady je spokojený,zabaví ho to,stoupne si a chodí s tím...ma jistotu on i my,ze nespadne. Když si chce odpočinout,sedne si do toho a hraje si s panelem. My jsme v podobných oba jako malí taky chodili a prezili jsme to,tak věřím,že ani na našem prckovi to nenechá žádné následky.
- Hezké zpracování. Krásné barvy.
- Je to spíše pro děti které už dobře umí chodít. Nemá to brzdu na kolečkách a větší stabilitu pro ty nejmenší.
- Jinak moc zajímavá hračka a několik různých aktivit.
OK
Malou choditko naprosto zaujalo
- barvy
- hrací panel
- kolečka se na plovoucí podlaze netočí
neurazí, nenadchne
+ bytelné , celkem multifunkční, barevné
- žádné
Hezké chodítko s mnoha funkcemi za přijatelnou cenu.
- Stabilní, velice hezký a český výrobce.
Velice pohodlné a pěkné chodítko. Syn je vyšší chlapeček, takže tři stupně nastavení chodítka jsou úplně skvělé. Za velkou výhodu považuji, že se dá velice snadno a rychle s chodítka vyrobit houpačka. Prostě za málo peněz hodně muziky.
- Spokojenost
- Je bezpečné, praktické a pěkné.
Je to dárek.
Skvělá manipulace a kvalita výrobku...
- skvělý dárek pro rozvoj motoriky dítěte
- není
skvělý dárek pro první krůčky a rozvoj smyslů, doporučuji
S produktem jsem spokojená.
Super bezpečné
Jsem úplně nadšená,chodítko za peníze, které jsem ho koupila,je naprosto úžasné. Už se těším,až ho syn začne používat. Levnější, kvalitní chodítko se opravdu sehnat nedá.
- Stoleček, chodítko a hrací deska 3v1
- Mnoho způsobů využití
- Telefon oddělovací
- Hodně zvuků a melodií
- Panel se dá oddělat a zavěsit třeba nad postýlku nebo vzít s sebou na cesty
- Světelné efekty
- Maximální spokojenost
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »